Spar penge på print med dette simple trick


Printerpatroner er dyre. Det er ingen hemmelighed. Du kan dog spare mange penge, hvis du vælger at købe de kompatible patroner, som i bund og grund er lige så godt

Det er dyrt at printe derhjemme, og det er en irriterende udgift at skulle købe nye printerpatroner. Samtidig er det også irriterende, når man er i gang med at printe, og der pludselig ikke er mere printerblæk i printeren. Du har selvfølgelig ikke noget på laget, fordi det i forvejen synes som en unødvendig udgift.

Hvad er en kompatibel blækpatron?

En kompatibel blækpatron er en blækpatron, der ikke er lavet af den samme producent, som den, der har laver printeren, hvori den skal sidde. Med andre ord er det en uoriginal blækpatron.

Men selvom printerfabrikanterne som Canon, Dell og Brother proklamerer, at du ikke må anvende de kompatible blækpatroner, fordi de ikke kan garantere for kvaliteten af patronen, hvorfor de er nødsaget til at droppe garantien på selve printeren, så er der altså intet at frygte.

Tro ikke på printerfabrikanterne – køb de kompatible blækpatroner

Der er ikke nogen grund til at tage det for seriøst, når printerproducenterne kommer med sådanne udmeldinger. De kompatible patroner fungerer nemlig præcis lige så godt som de originale. Grunden til, at fabrikanterne ikke ønsker, at du bruger de kompatible blækpatroner, er, at det er her, de tjener deres penge.

Der er nemlig ikke en særlig stor avance på selve printeren, og derfor er det blækpatronerne, der er deres primære forretning. På dette grundlag prædiker de, at du under ingen omstændigheder må købe de kompatible blækpatroner og bruge dem i din printer. Det er der dog, som tidligere skrevet, ingen grund til at rette sig efter. Er du nysgerrig, finder du et stort udvalg hos InkPro.dk.

Hvad er forskellen… hvis der er nogen?

I bund og grund er der ingen forskel på printerpatronerne, udover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *