Spar penge på din nye mobil


Vi har flere penge mellem hænderne end nogensinde før. Alligevel er det stadig en stor udskrivning for de fleste af os, når vi skal købe en ny mobil. Samtidig køber vi oftere den nyeste model, i stedet for at beholde den samme, solide telefon, som man gjorde for bare nogle år siden.

Hvis du er lidt smart, når du køber ny mobil, behøver det dog ikke være en ret stor investering. Det handler om at undersøge markedet grundigt, og så finde den bedste pris på nettet.

iPhone er ikke svaret på alt

For eksempel er der mange, der kaster penge ud af vinduet på at købe den ene iPhone efter den anden, som bagefter også ofte skal repareres, fordi skærmen går i stykker. Hvis du breder din horisont lidt mere ud, findes der faktisk et kæmpe marked af rigtig gode telefoner. Det var godt nok Apple, der startede med at lancere smartphones, men de andre producenter er i den grad kommet efter det.

Kinesisk kvalitet – findes det?

En af de nyere spillere på markedet er OnePlus, som leverer smartphones i topkvalitet, men til meget lave priser. Firmaet er kinesisk, hvilket nok kunne afskrække de fleste, men med OnePlus-telefonerne leverer de virkelig et stykke kvalitet. OnePlus One var deres første flagship-model, og den kunne matche de tilsvarende modeller fra andre firmaer – bare billigere.

Som alle andre produkter havde One Plus One lidt børnesygdomme, men de er for længst løst, og telefonen bliver mere og mere almindelig i Danmark.

Hvis du er på udkig efter en ny telefon, er den nyeste model, One Plus 3T, bestemt et kig værd – også selvom du er die hard-iPhonefan. Bare start med at se priser på OnePlus, og så burde du være så godt som overbevist.

Hold standarden

Når du kigger på ny telefon, er det en god idé at bruge hjemmesidens sammenligningsfunktion, og sætte din gamle telefon i den ene kolonne. Så er du sikker på, at du får den hastighed og lagerplads, du er vant til, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *