Sådan bliver du klar til en ferie med familien


Sommeren er bestemt en af de bedste tider på året. Her kan man nyde solens stråler, men det er ligeledes her, hvor hele familien typisk tager på ferie. Har du og familien allerede bestilt ferien, eller overvejer i det stadig, så klik her. På denne side er der mange forskellige rejsedestinationer og muligheder at vælge – der skal nok være noget for jer.

Dog uanset hvor befinder jer i processen, kommer der her nogle gode råd, som I kan bruge på jeres rejse.

Hold øje med tilbud i god tid

Dette gælder både på selve rejsen, men det gælder ligeledes alt det, I skal have med. Typisk skal der investeres i noget lidt mere ”sommeragtigt tøj”, solbriller, små sjove gadgets, underholdning på selve ferie/lufthavnen og meget andet. Det kan altså hurtigt blive en dyr omgang, og det er ikke så fedt, når selve ferien sikkert har kostet godt med penge i sig selv. Derfor kan det altid anbefales, at du holder øje med tilbud i dit lokalområde. De fleste byer har sider, hvor de skriver om tilbud og nyheder hos butikkerne, hvorfor du kan lave nogle gode feriekøb, hvis du holder øje i god tid. Du kan blandt andet se mere her, hvis du vil have et eksempel af mange på, hvordan byer og områder samler nyttige oplysninger til beboende. Her kan du eksempelvis finde alle tøjbutikker, læse lidt om tilbud. Badetøj, solbriller, shorts osv. behøver altså ikke koste en formue, hvis man er ude i god tid.

Hold jer til e-bøger samt lydbøger

Af en eller anden grund bliver kufferten altid fyldt op til bristepunktet. Plads er derfor en mangelvare, og I har sikker også nogle ting, der bliver købt på rejsedestinationen, så det hele bliver en tand mere presset på hjemrejsen. Derfor vil jeg klart anbefale, at I dropper alle de fysiske bøger – måske en enkelt eller to, men så er der heller ikke plads til flere. Køb i stedet e- og lydbøger. Her kan I have et helt bibliotek på jeres mobil eller iPad, og det frigiver altså meget plads til andet i kufferten.

Husk underholdning til lufthavnen

Ovenstående er et godt bud på underholdning til lufthavnen, men det er måske ikke nok. En bunke kort og andre simple spil er et must, hvis tiden i lufthavnen ikke skal blive uudholdelig. Så gør jer selv en tjeneste og huske lidt sjov til lufthavnen, ellers bliver det meget kedelig, når I skal afsted, samt når I skal hjem.

 

Rigtig god rejse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *