Sådan bliver både mor og datter forårsklar


Foråret nærmer sig, og det betyder naturligvis, at mor og datter skal ud have klargjort forårsgarderoben. Der kan gøres en dag ud af det, hvor man tager ud og shopper – eller man kan sidde sammen i sofaen under et tæppe og drikke varm kakao, imens man besøger diverse webshops på iPad‘en.

Uanset hvad du og din datter foretrækker, kræver opgraderingen af forårsgarderoben måske en lille smule inspiration. Det får du her.

For hvad er relevant at kigge efter til forårsgarderoben? Her bliver der sat perspektiv på et par forslag.

 

Inspiration til datterens forårsgarderobe

Enhver pige i enhver alder bør have et par kjoler, som passer til enhver begivenhed. Det gælder også for familiens mindste. Der er nemlig ikke noget mere kært, end når den lille datter tropper op i en feminin kjole – og trives i den.

Men for at din datter kan trives i sin kjole, er det vigtigt, at hun selv har været med til at vælge den. Heldigvis, er de små pigekjoler at finde i alverdens udtryk, uanset om hun er til blomster, striber eller blot en simpel, men smuk farve. Har din datter været inde over valget, skal det altså nok blive en flot kjole, der kan være med til at udtrykke netop hendes personlighed.

En sådan kjole er desuden perfekt til både forår og sommer, da man sagtens kan have noget på benene for at holde varmen samt en jakke udenover, hvis det er lidt køligt. For et stort udvalg af kjoler til de mindste piger, klik her.

Hvis ikke hun er til kjoler, er det naturligvis også i orden. Det vigtigste er, at hun trives – for så trives mor også.

 

Når mor skal følge med forårsmoden

Som mor er det naturligvis en fornøjelse at tilpasse datterens garderobe, men en ligeså stor fornøjelse kan være at skulle passe sin egen – og få gjort den klar til foråret.

Vinteren går mod enden, og frem skulle solen og varmen gerne komme. Det betyder, at læderjakken skal hives frem fra bagerst i skabet, og at der i tøjstilen igen bliver plads til tasker, tørklæder og så videre.

For de fleste gør det sig således gældende, at garderoben kræver en lille opgradering, hvis den skal være klar til forår. Vi har talt om, hvad der er hot for den mindste datter i år, men hvad kan være oplagt at tilføje til din garderobe?

I år er især tørklæder ganske populære, og de passer netop perfekt til forårsgarderoben. For når du slentrer ned ad gaden i en åben læderjakke, er risikoen for forkølelse stadig stor – også selvom det er blevet lidt lunere i vejret.

Det er her tørklædet i en smuk forårsfarve, eventuelt med lidt mønster, redder dig. Den holder halsen varm og tillader stadig din stil at være moderne samt smart.

Desuden er håndtasken som altid populær. Det er til foråret, den kommer frem igen, og du kan finde et større udvalg på www.neye.dk, hvis du ikke allerede har den helt rigtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *