Klik her hvis du elsker traditionel dansk mad


Som man bliver ældre mister man desværre både energi og tiden til at lave ting selv. Hvis du er kommet dertil hvor du enten er for træt eller travl til at lave aftensmaden, så kan det være en god idé at sætte din lid til udbringning af mad. Her er der selvfølgelig ikke snak om pizza, kebab eller andet skrald, som alligevel bare er dårligt for dig, men derimod en måde hvorpå du kan få dig selv en portion lækker dansk mad, leveret lige til døren.

Er du til hvide kartofler med frikadeller og stuvede grønærter? Kunne du tænke dig at sætte tænderne i en dejlig nakkefillet med persille og skysovs? Kan du næsten allerede smage skøn kartoffelmos med millionbøf? Der er et utal af retter som både er lækre og sunde, og som normalt kræver langt mere arbejde end du har tid til at sætte af. Det kan også være at du måske har en ældre slægtning, en forældre eller en tante, som savner det samme.

Mad med kærlighed

Problemet ved udbringning af mad generelt set er at der er en mangel på nærvær ved måltidet. Der er ingen kærlighed i en rullekebab, og kun et høfligt smil hvis man bestiller en sandwich. Nogle restauranter kan levere mad af høj kvalitet, men alting er klinisk og koldt. Det er tydeligt at mærke at det er en forretning. Der er dog steder hvor man kan få udbringning af mad, der passer helt ind i hjemmets rammer. Et af de steder er Det Danske Madhus.

Deres menukortet skifter hver anden uge, og ved hver årstid bliver der tilføjet retter med de grøntsager der passer bedst til årstiden. Om sommeren er det f.eks. rababarsæson, og derfor har mange retter en tilføjelse af lækker rababarkompot. Det Danske Madhus har fokus på at gøre maden personlig og lækker, og de udbyder noget af den bedste udbringning af mad. Klik her for at se Det deres hjemmeside, og få hyggen leveret direkte til fordøren.

Specielle behov

Hvis du søger udbringning af mad i forbindelse med institutioner, eller fordi du ønsker din farmor det bedste, så driver Det Danske Madhus faktisk en række caféer for forskellige ældrecentre. De er derfor både forstående og erfarne når det kommer til specielle behov. Ved udbringning af mad tager de højde for præferencer, såsom mad uden svinekød eller vegetarmad, og desuden kan man bestille mad til under- og overvægtige. Energitæt kost kan især være godt hvis man er inde i et sygdomsforløb, og derfor har svært ved at holde vægten oppe. Hvis man har problemer med at tygge eller synke, tilbyder Det Danske Madhus også specialmåltider, såsom gratinkost.

Uanset hvad din gane hungrer efter, så er Det Danske Madhus et godt alternativ til traditionel dansk hjemmelavet mad. Maden bliver lavet helt fra bunden af kærlige kokke, og der er dermed ikke tale om fødevareindustrifremstillede måltider. Det bliver gjort som derhjemme, men på stort plan, så udbringning af mad kan finde sted, og dermed gøre dine måltider lettere for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *