Hvorfor er vinterstøvler et godt køb?


I de kolde måneder i et koldt land som Danmark, er der overraskende mange der ikke mener vinterstøvler er nødvendig fodtøj. Det kan nemt være det er fordi det er en svær tilvænningssag fra vores normale kondisko eller ”fine” sko som mændene bruger, eller for den sags skyld stiletter eller sketchers hos kvinderne. Vinterstøvler vejer bare mere, og kan for mange nærmest virke som en tur i fitnesscenteret fordi man skal løfte disse tunge klodser. Men her er flere ting der spiller ind, som gør at vinterstøvler er stærkt undervurderet i dagens Danmark.

Udvikling af vinterstøvler

Vinterstøvler man ældre end slut firserne, er det slet ikke som man husker det dengang. Du husker måske vinterstøvler som klodser, som vi nævnte før. Det kan også være du husker dem som grimme, og derfor ikke passer til noget af dit tøj. Men det er muligvis fordi du ikke har været ude og se på vinterstøvler i lang tid. For det er nemlig heller ikke noget vi gør til hverdag, og specielt ikke når vi nærmest allerede har afvist muligheden om vinterstøvler på forhånd. Ligesom alle de lækre og smarte sko der findes, og er blevet udviklet gennem tiden, har vinterstøvler også fået et revolutionerende boost. Du kan nemt få vinterstøvler der ikke vejer så meget, og som heller ikke dækker halvdelen af dit skinneben, så det ser kikset ud med dine slimfit jeans.

Du kan nu finde vinterstøvler i alle slags størrelser, lette som tunge som du kan se lige her.

Undgå kold næse og en forkølelse

Er der koldt hjemme i din bolig, og du ikke er privilegeret med gulvvarme, så er noget af det første du gør, er at tage sokker på. Og gerne nogle tykke nogen af slagsen. Det gør du fordi det hjælper dig med at få varmen og ikke mindst holde på den. Det er fordi vores fødder er et sart sted på kroppen, når det handler om at blive syg. Kolde fødder fører hyppigt til en snue. Det samme gælder også våde fødder.

Kolde og våde fødder undgår du netop ved et par gode vinterstøvler. Statistikker viser at vinterstøvler mindsker danskernes forkølelse med lidt over dobbelt så meget.

Dét burde være en rigtig god forklaring på hvorfor vinterstøvler er et urolig godt køb.

Kom ud med dine børn

Dette gælder selvfølgelig mest forældrene derude, men også jer med små nevøer eller niecer i gerne vil lege med. Vinteren er en dyster tid hvor alt er gråt, planterne er døde og solen kryber hurtigt væk. Lad ikke børnene skabe en rød tråd mellem vinter og sygdom, og nu har du opskriften på hvordan du kan mindske den chance.

Kom ud i og leg i sneen med dem, lav nogle sneboldkampe, lav snemænd eller kælk med dem. Sørg for at de får en rigtig god oplevelse ude i naturen, hvor naturen ellers er mindst attraktiv. Top dagen med en dejlig kop varm kakao og krydre den med lidt flødeskum eller en skumfidus.

For det har både børnene og du fortjent fordi i går med vinterstøvler.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *