Guide: Bliv klar til barnets første ferie


Barnets første rejse er et stort øjeblik for både barnet og forældrene, og det bliver kun større, når det er via fly. Men selvom det er en fantastisk oplevelse, så er det også en stor udfordring for forældrene. Alle dem som har rejst med små børn ved også, at det kan være en utroligt trættende oplevelse. Der er dog flere ting der kan gøres for at gøre turen nemmere.

Flyv om natten

Børn skal sove meget, så de kan have energi til den lange dag. Det er derfor ret vigtigt at den lille sover om natten, så han eller hun ikke er træt eller sur dagen efter. På flyet kan den lille ikke lave så meget andet, så det er bedst at tage af sted afsted om natten, så det passer med babyens døgnrytme.

Husk underholdning

Hvis i tager afsted om dagen, eller barnet ikke kan sove alligevel, så skal i huske at have noget underholdning med. Hvis små børn keder sig, så er der større chance for at de bliver kede af det, og alle der har rejst med en grædende baby, ved hvor irriterende det kan være.

Vælg en behagelig auto stol

Det er meget populært at leje en bil, når man er nået frem til ens destination, så man kan køre rundt forskellige steder. I den forbindelse er det meget vigtigt at have en behagelig auto stol med som passe i lejebilen, så den lille kan sidde både sikkert og behageligt. Find jeres her.

Medbring ekstra ting til flyveturen

Med små børn skal man altid være forberedt på alt, og derfor har man altid en masse ekstra ting, selvom man måske bare er ude på en kort tur. Ting der er vigtige at have med, er blandt andet skiftetøj til både dig og baby, vand og babymad, bleer og vådservietter.

Pas på barnets hud 

Når i er nået frem til destinationen, så skal i være opmærksomme på, at klimaet måske er anderledes fra herhjemme. Solen er især fjende nummer et, når det kommer til ben lille babys sarte hud. Derfor skal i altid være klar med solcreme, solhat osv.

Medbring en klapvogn

Med alt den bagage man har med, så er der nok at slæbe på i lufthavnen. Derfor bliver det kun svære at have den lille på armen. En klapvogn er derfor guld værd at have med i lufthavnen. Især hvis man har travlt, vil man kunne gå noget hurtigere med barnet i klapvognen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *