Gør sommergarderoben klar


Sommeren er over os, og derfor er det selvfølgelig oplagt at kigge nærmere på garderoben. Som årstiderne skifter, er det nødvendigt at skifte en smule ud i garderoben – det er de færreste, der synes, det er rart at gå i vinterstøvler om sommeren eller sandaler om vinteren. Den danske sommer kan dog være meget utilregnelig. Det er svært at regne med vejrudsigterne, og lige pludselig kan det regne og tordne fra en ellers skyfri himmel. Derfor kan det også være rigtig svært at vælge den rigtige garderobe til sommeren. Herunder får du dog nogle tips til, hvad du skal huske, hvis du vil gøre sommergarderoben klar til sommerens festligheder og hverdage.

Skift de varme sko ud

Når sommeren nærmer sig, skal de varme sko selvfølgelig skiftes ud, for det er, som før nævnt, ikke rart at gå i varme støvler om sommeren. I år er det moderne med pels; pels på sko og pels på klipklappere og sandaler er noget, der ses mere og mere i gadebilledet. Der findes rigtig mange smarte sandaler og klipklappere – både med og uden pels – og det er helt sikkert noget, du skal have i garderoben. Sommeren er tiden for bare tæer i sandaler, og det skal du selvfølgelig være forberedt på. Det er dog også en rigtig god ide at have et eller flere par lukkede sko i garderoben. Som nævnt kan vejret være utilregneligt, og du kan således ikke regne med, at du kan have tørre fødder i sandalerne i sommerens tre måneder. Find et par sneaks, du kan bruge, når vejret ikke egner sig til bare fødder. I år er det virkelig in med lyse og pastelfarvede sneaks; lyse, beige og lyserøde sneaks ses især meget i gadebilledet og i butikkerne i år.

Find de rette accessories

Om sommeren er der ofte flere festlige arrangementer, fordi der er plads til at være udenfor. Derfor skal du naturligvis også være klar til de festlige lejligheder. Det bliver du blandt andet med accessories, som kan pifte et hvert outfit op. Ure er noget af et must have i år – de er populære, flotte og en god detalje. Og så slipper du også for at finde mobiltelefonen frem fra tasken, når du skal tjekke, hvad klokken er. Hos Uniwatches finder du mange flotte ure, der både kan bruges til hverdag og fest – find udvalg her.

Tøj med variation

Hvis du vil være med på moden denne sommer, skal du vælge tøj med variation. I år er det helt i orden at mixe mønstre og farver på kryds og tværs. Det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan tillade dig at gå i. Især tøj med stærke farver er moderne i år; rød er en klar favorit hos mange, og det er også en farve, der ses meget i butikkerne og på gaden. Derudover er det virkelig moderne med blomster og fine mønstre, som du kan sætte sammen med noget ensfarvet og enkelt eller mixe, som du vil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *