Giv dine børn et indblik i din ungdom – prøv en fotobog


Historier er sjove, og vi er alle vokset op med dem. De fleste hørte man, inden man skulle i seng som lille. Dette var et af højdepunkterne for dagen, og man elskede altid at høre fars historier. De fleste var nok opdigtet eller blev læst op fra en bog, men det gjorde altså ikke historierne dårligere, og flere gange der prøvede man altså at få ham til at læse endnu mere.

De opdigtet historier var nok de mest almindelige. Dog var der også historier, som blev fortalt en sjælden gang, og disse var altså i en klasse for sig. Historierne fra fars unge liv var altid de bedste og specielt de historier, som havde nogle billeder tilknyttet. Man kunne nemlig på den måde se sin far i de unge dage, hvor han så helt anderledes ud.

Få taget billeder til dine historier

Et billede siger meget mere end tusinde ord, og derfor skal du altså have taget en masse billeder i dine unge dage, som du vælger at gemme. I denne moderne tid fungerer mange billeder over mediet ”Snapchat”, hvilket selvfølgelig er hyggeligt og smart i sig selv, men det er altså ikke optimalt, hvis du vil have nogle billeder, som du kan fremvise for dine børn engang. Billederne på snapchat vare maksimalt 10 sekunder, så med mindre du kan få et barn på denne tid samt fortælle historien bag billedet, burde du nok også tage nogle almindelige billeder, som kan gemmes. Dette vil vi i hvert fald klart anbefale, du gør, idet dine kommende børn nok vil sætte stor pris på at kunne se billeder fra din ungdom. Ligeledes vil du nok også selv få et smil på læben, når du ser de billeder, der blevet taget af dig og dine bedste makkere, da du var ung. Vores anbefaling er klart at du gemmer billederne, og vi mener de skal gemmes i en fotobog, men du kan altså også lave en fotokalender af dine billeder. Uanset hvad du vælger, så kan du finde både fotobog og kalender på siden her. Tjek den ud, hvis du planlægger at have nogle hyggelige billeder og minder, som du kan dele med dine venner og familie.

Hav et kamera med overalt

Vi går ud fra, at du har en smartphone, men skulle dette ikke være tilfældet, skal du i hvert fald have et kamera med. På den måde er du rustet til enhver sjov situation, der skulle opstå, og så kan du altså få billedet foreviget, så dig også dine børn kan nyde det engang. Billederne kan være af alt, og der er altså ikke noget bestemt, som man skal fange i blitzen fra kameraet, så længe der bare er en sjov historie bagved. Billedet kan være fra en tur til udlandet, en forlystelsespark, en fest eller blot en hyggelig aften i haven. Vores anbefaling er, at du tager en masse billeder og gemmer dem, idet du altid kan sortere i dem senere.

Gem dine billeder, og giv dine børn nogle historier til topkarakter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *