Genopliv din bolig med disse tips


Trænger din bolig til et kærligt eftersyn i forhold til dets indretning? Hvis man ikke har gjort noget nyt i sit hjem længe, kan det give et frisk pust at lave om på indretningen. Noget så simpelt som at omrokere på møblerne, kan gøre en enorm forskel på hvordan dit rum tager sig ud. Der er masser af måder hvorpå du kan genoplive dit hjem og vi kommer her ind på lidt forskellige tips.

Skift dine møbler ud

Ok – det kan måske lyde som en lidt dyr løsning at begynde at skifte møblerne ud, men man kan evt. starte med de mindste af slagsen således at det bliver holdt nede i pris. Alternativt kan man jo altid besøge den nærmeste genbrugspusher for at se om de har noget der kunne være med til at give dit hjem et helt nyt udtryk. Der bliver hvert år sat rigtig mange møbler til salg i diverse genbrugsbutikker, så der er uden tvivl også noget du kan bruge. Du skal dog forvente at bruge lidt tid på at finde de helt rigtige ting og det er ikke sikkert du finder noget hos den første butik du besøger.

Skab mere varme med anden belysning

Jeg er nok ikke den første der har fået hængt nogen lamper op, som måske sagtens kunne være placeret bedre. Men hvis man ikke lige har forstand på indretning og optimal placering af ens belysning, så kunne det måske være en god ídé at kigge lidt på om man egentlig synes ens nuværende ophængninger fungerer på en god måde, eller om der er plads til forbedringer. Belysningen i dit hjem er trods alt noget af der er med  til at skabe allermest varme og hygge, så det vil være dumt ikke at udnytte dette, når du indretter dit hjem. Hos Bauhaus kan du finde masser af lækker belysning til hjemmet til billge penge.

Flyt rundt på tingene

De fleste af os har på et tidspunkt fået den indskydelse at det kunne være sjovt at rykke rundt på møblerne. Det er der en god grund til. Det har nemlig en yderst god effekt på ens opfattelse af de rum man opholder sig i til hverdag. Det kan godt være det er lidt omstændigt at flytte sofa området til et nyt sted i stuen, men det kan give en oplevelse af at komme ind i et helt nyt hjem. Det er selvfølgelig begrænset hvor mange gange man kan flytte rundt på tingene i et rum inden der ikke er flere kombinationer, men selvom du måske har brugt en given kombination før, så vil det altid føles nyt efter at du har haft en given opstilling i noget tid.

Giv væggene en ny farve

Det kan godt være at det er en smule dyrt at male væggene, men det kan være en god måde at få dit hjem til at tage sig nyt ud igen. Måske en helt ny farve kan være med til skabe et helt anderledes udtryk i dit hjem? Bare sørg for at farven passer nogenlunde ind med den indretning du allerede har i forvejen, da det ellers kan blive lidt rodet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *