Fyld garderoben op med de nyeste tendenser


Det er blevet efterår, og det betyder også, at det igen er blevet tid til at finde sæsonens største trends og investere i tøj, der kan holde dig både varm og smart i løbet af de koldere efterårsmåneder, som vi går i møde. Nu er det tid til at finde de varme striktrøjer og de store tørklæder frem og i stedet lægge sommerkjolen og de lette toppe væk. Herunder guider vi dig til nogle af dette efterårs tendenser, som du helt sikkert ikke kan undvære i din garderobe.

Find dine nye yndlingsstøvler

Intet efterår uden et par nye lækre støvler, som vil passe perfekt til et par jeans eller strikkjolen. Med det rette par støvler er du sikret, at du kan gå vinteren i møde i fodtøj, som både er praktisk og samtidig også er smart at se på. Som altid er der et stort udvalg af forskellige støvler, som vil gøre dit efterår lidt bedre. Måske du mest er til de helt klassiske sorte læderstøvler, der passer til det meste tøj. Du kan også prøve med et par støvler i ruskind eller støvler med en lille hæl. Hvis du virkelig er med på at følge de hotteste tendenser i dette efterår, så er det de knæhøje støvler, du skal kaste dig ud i.

Hyggelige trøjer

Når det begynder at blive koldt udenfor, er der ikke noget bedre end at hoppe i en tyk trøje, så man med garanti kan holde sig lun hele dagen, uanset om den bliver brugt indenfor med en kop kaffe og et tæppe, eller du har bevæget dig ud i det lunefulde efterårsvejr. I år er der flere tendenser, når det gælder trøjer, som kan holde dig varm. En af tendenserne er trøjer med store ærmer, som du nemt kan gemme hænderne i, hvis det bliver koldt. Samtidig gør store ærmer resten af figuren slankere at se på. Den anden store tendens er oversize hoodies, som kan være med til at give et cool og afslappet efterårs-look.

Uanset om du leder efter det perfekte par støvler, den rigtige hoodie, en kjole til efterårets fester eller noget helt tredje, så kan du finde det nyeste modetøj, som følger efterårets tendenser og trends på www.blossom.dk

Er klædeskabet blevet for småt?

Måske er du nået til et punkt, hvor du har svært ved at få presset alt dit tøj ind i klædeskabet – ja, måske har du generelt et opbevaringsproblem i din lejlighed eller dit hus. Det betyder, at det måske er ved at være tid til at kigge efter en større lejlighed, hvor du har plads til et stort garderobeskab, der kan fyldes op med alt dit tøj og dine sko. Hvis du tænker på at sælge din lejlighed eller dit hus, så læs mere her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *