Fortsat stor interesse for vintage tøj herhjemme


Der er som sådan ingen grund til at sætte spørgsmålstegn ved, om vintage tøj er populært, da det for længst er slået fast, at vintageinspireret tøj er allerhøjeste mode.

At der fortsat vises stor interesse for vintagetøj er ikke ensbetydende med, at du skal udskifte hele din garderobe, men du bør om ikke andet være bekendt med, hvad der er så interessant ved netop denne stilart.

Hvorfor er det populært at bære vintage tøj?

Vintage er et fænomen, som de fleste mennesker kan forholde sig til, men det er ikke sikkert, at du kommer til at tænke på tøj, når du hører ordet, retro. Du kommer måske i stedet til at tænke på biler, boligindretning, ure, plakater, villaer eller møbler. I dette blogindlæg vil vi hovedsageligt koncentrere os om tøj.

Der er med al sandsynlighed op til flere personer i din omgangskreds, som er begejstret for vintage fashion, men hvorfor er vintage tøj blevet så eftertragtet? Den store (og fortsat stigende) interesse hænger først og fremmest sammen med, at mange danskere forsøger at genoplive den gode gamle tid – her refereres der især til 50’erne og 60’erne.

Foruden ønsket om at genoplive fortiden, så er der også mange modeinteresserede danskere, som har fundet inspiration i film og tv-serier. Mad Men (amerikansk tv-serie) har været en vigtig inspirationskilde, da denne tv-serie udspiller sig i 1960’erne, hvor tøjet så lidt anderledes ud sammenlignet med det tøj, der er mainstream i dag.

Mange danskere går i vintage tøj, fordi de synes, at det er pænt og sidder godt, så det handler ikke udelukkende om, at man forsøger at genoplive en tid, som for længst er forbi. Derudover har prominente modebloggere og andre indflydelsesrige personer helt sikkert også haft en finger med i spillet, hvad angår den store efterspørgsel på vintage tøj. Ser man en kendt person – måske et forbillede – i en flot vintage kjole, så er der intet at sige til, at man gerne vil have en lignende kjole.

Føler du dig draget af tanken om at genoplive 60’ernes modetrends, så find vintage tøj her. Forhandleren sælger alt inden for vintage fashion.

Er vintagestilen kommet for at blive?

Der bør ikke herske tvivl om, at vintagestilen er yderst populær lige nu, men hvordan ser fremtidsudsigterne mon ud for denne specielle stilart? Det er ikke til at svare på, men man er selvfølgelig velkommen til at komme med et kvalificeret bud.

De fleste ejere af danske vintagebutikker kan nikke genkendende til, at flere og flere forbrugere efterspørger vintagetøj. Dermed ikke sagt, at stilen også vil være populær om 5, 10 eller 15 år. Hop med på modebølgen og følg med i, hvad der sker på det danske modemarked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *