Forny børnenes værelser og opfyld deres ønsker


Trænger dine skønne unger til lidt fornyelse inde på deres værelser? Sommerferien har jo en af de mange fordele at den kan bruges til at komme efter en masse af de projekter, som vi ikke når til dagligt. Og når hele familien har fri, kan I ordne disse projekter i fællesskab. På den måde vendes de sure pligter 180 grader og bliver i stedet til en sjov aktivitet for hele familien. Her kommer et par fif til, hvordan du kan give fornyelse til dine ungers værelser på en sjov og kreativ måde.

Lav en garderobe

En garderobe kan være mange ting og har du og dine børn mod på at gå i gang med at bygge jeres egen garderobe, kan den designes på lige præcis den måde, som passer til dig og dine børns behov. Er der plads nok på børnenes værelse, kan I bygge en stor garderobe, hvor der både er plads til sko, tøj, accessories, udklædning og hvad man ellers kan finde på. På den måde bliver det spændende og overskueligt for dit barn at vælge tøj om morgenen. Det behøver ikke være et vanskeligt projekt at bygge en garderobe og du kan kombinere både hylder og garderobestang på din helt egen unikke måde. Brug for eksempel et gammelt vandrør eller tag børnene med ud i skoven og find en kraftig gren som du kan hænge i en højde, som børnene kan nå tøjet i. Mangler du børnetøj til at hænge i garderoben? Ved Miniature finder du super fint børnetøj til både piger og drenge godkendt af e-mærket.

Indret et legehjørne

Afsæt et hjørne i værelset, hvor dit barn har sin helt egen legekrog. Afmærk det enten med et andet tapet eller læg et tæppe eller et skumgummi puslespil, som afmærker gulvet, hvor legehjørnet er. Gør det hyggeligt og personligt, så det lige præcis passer til de ønsker som dit barn har. Sæt eventuelt en lege-tippi op i hjørnet, indret den med puder, tæpper og lys, så dit barn kan bruge den til hyggekrog. Har du drenge, kunne det måske falde i god smag, at sætte en racerbane op med ægte racerstemning. Vær kreativ, sæt flag op, brug et tapet med racerlook eller noget helt tredje. Det afgørende er at der bliver skabt en hyggelig atmosfære, som dit barn føler sig tilpas i. Bliv inspireret hos Leg billigt og find legetøj til dit barns legehjørne i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *