Føtex har dit næste strygejern


I de fleste hjem er et strygejern et velintegreret apparat. I nogle hjem er det helt uundværlig, især i hjem, som har beboere, der går med skjorter til daglig. I de hjem stryges der jævnligt, hvorfor det er vigtigt at have et strygejern, der har en godt dampfunktion.
Hvis du er blandt dem, der synes, det er et helvede at stryge – så bør du lige tjekke, om du har det helt rigtige strygejern, dampstrygejernet. Hvis du har et dårlig strygejern, så kan det både tage længere tid at stryge en skjorte eller en kjole, og det kan være årsag til overbelastning på armen og stressfaktor. Find dit nye strygejern på www.foetex.dk  for at finde dit dampstrygejern.

Det kan være svært at finde dit næste strygejern. Men her får du nogle tips, som du kan følge og finde dit drømme strygejern. Det allervigtigste er, at strygejernet har en lang holdbarhed – her bør du kigge efter materialer som titaniumoxid, de holder længe. Dit strygejern skal også være økonomisk, derfor bør du gå efter strygejern, der har en hurtig opstartstid på både varme og damp. Dit strygejern skal også køle hurtigt ned – dette bør du prioritere, især hvis du har små børn. Du bør også gå efter strygejern, der har indbyggede sikkerhedsfunktioner. For at gøre rengøringen let for dig selv, bør du vælge et strygejern, der har et automatisk afkalkningssystem.

Et strygejern med en lang ledning er også altid en god investering. Men hvis du har fundet drømme strygejernet, men ledningen er kort, så kan du altid bruge en forlængerledning.

Hvilke mærke er bedst?

Strygejern markedet er kæmpestort, der er alt fra Bosch, Melissa, Budget til OBH Nordica og Tefal. Alt efter dit behov er alle mærker gode. Hvis du er ung, ingen erfaring har med et strygejern og er flyttet hjemmefra, kan du vælge nogle af de billige modeller. Således vil du få erfaring, og hvis det værst tænkelige skulle ske – at du brændte strygejernet, så vil det økonomisk heller ikke betyde så meget.

Du bør have i mente, at det ikke altid er det dyreste, der er det bedste. De billige strygejern kan være ligeså god som de dyreste. Når du sammenligner strygejernene på tværs af mærkerne, bør du kigge på deres funktioner. Har de afkalkningssystem, køler de hurtigt af, varmer de hurtigt op m.m.

Hvordan afkalker du dit strygejern ?

Som alt andet du ejer, skal dit strygejern også vedligeholdes og plejes – sådan forlænger du også levetiden. Der anbefales at strygejern afkalkes ofte, meget gerne en gang om måneden. Hvis du ikke vil bruge tid på det, så skal du købe et strygejern, der har afkalker-funktion. Denne funktion gør rengøringen noget lettere og hurtigere.

Men hvis du selv skal afkalke dit strygejern, er det vigtigt, at du gør det rigtigt – for ikke at skade både dit tøj, men også strygejernet. F.eks. kan du afkalke ved at blande eddikesyre med vand og så hælde det i vandbeholderen og skrue strygejernet op på det højeste dampprogram. Når du har gjort det, stiller du strygejernet i vasken – og aktiverer dampfunktion, vand og kalk sprutter ud i vasken. Hvis du ikke lige har eddikesyre, så kan du også bruge citronsyre.

Producenten anbefaler også altid et afkalkningsmiddel i brugsanvisningen – dette råd kan også følges.

Vidste du, at du kan formindske mængden af kalk, som opbygges i varmelegemet, hvis du tømmer dit strygejern for vand efter brug. Ja, så let kan det gøres.

Hvis du ikke afkalker dit dampstrygejern, så skal du være opmærksom på, at det så kan sprøjte sorte prikker ud, hvilket ikke er så sjovt at have på sin hvide skjorte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *