Fem fashion-tips


Hvem er ikke vilde med at føle sig helt tilpasse i det tøj, de går i? Det kan dog sagtens være en stor udfordring at nå frem til den følelse, for måske sidder bukserne ikke helt perfekt, eller måske strammer blusen. Der er mange ting, som spiller ind, hvis man vil have et dejligt look, og det kan du læse mere om i artiklen.

Det er nemlig ikke tilfældigt, hvem der rammer den lige i øjet, og hvem der måske har lidt problemer med at se ud, som de gerne vil. Der er masser af måder at forberede sig og gøre det nemmere at ramme et fedt look både som dreng og pige, og der er nogle helt grundlæggende ting, man kan kigge efter. Har du eksempelvis overvejet, om din attitude passer til dit look? Eller om du gerne vil have et bestemt image, men faktisk ikke lever op til det i din måde at være på? Det kan du spørge dig selv om, før du går på indkøb efter tøj.

De rigtige sko

Der er ingen tvivl om, at skoene er vigtige for mange, og det er der nogle særlige grunde til. Skoene er ofte noget af det første, man ser, og derfor skal de selvfølgelig spille godt sammen med resten af dit outfit. Skoene kan være med til at definere, om man rent faktisk rammer plet, eller om det hele sidder lidt forkert.

Er du typen, som elsker at gå i sneakers, men er bange for, det ikke passer til et pænt arbejdslook, så kan du roligt tro om igen. Sneakers passer rigtig fint til mange ting, og der findes jo heldigvis også flere former for den slags sko. Hvide sneakers passer eksempelvis godt til et casual jakkesæt eller en sommerkjole, imens sorte sneakers ofte er gode sammen med et klassisk arbejdssæt.

Leder du efter flotte og praktiske sko? Se meget mere hos www.juul-sko.dk.

Vær original

Når man taler om stil, så er originalitet ofte et nøgleord. Hvis man ikke formår at være original, så fremstår man ofte som en, som bare minder om alle de andre. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at man tør skille sig en smule ud og tage nogle chancer med sin stil. Gør man ikke det, så ender det ofte med at ligne noget, man ikke engang selv har valgt. Er du klar på at lave en fed stil, så se nærmere på udvalget fra Line og Jo her.

Tro mod dig selv

Når du vælger din stil, skal du også være tro mod dig selv, og det hænger selvfølgelig også sammen med at være original. Du skal ikke bare vælge noget, fordi alle andre gør det, for det er ikke sikkert, det passer lige så godt til dig. Spørg dig selv, om du føler dig tilpas i det, du vælger – både rent fysisk, og når du kigger ned ad dig selv.

Ingen har et perfekt look, og der er ingen grund til at bilde sig ind, at man kan ramme alting perfekt. Nogle gange er det også vigtigt bare at se ud, som man gør, og få det bedste ud af det tøj, man har foran sig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *