5 tricks, der gør sommerfesten en tand sjovere


Det er sommer, og det betyder, at det er tid til de årlige sommerfester. Der er meget, der skal fejres, og især sommerferien er anledning til mange sammenkomster. Jo lysere aftener, vi har, des mere festlige bliver vi. Her får du 5 party-tricks, der gør sommerfesten lidt sjovere.

#1: Brug et glas som højttaler

De fleste sommerfester foregår udenfor under åben himmel. Hvilken fest bliver ikke sjovere, hvis der er musik? Det gør de fleste, men selvom markedet for Bluetooth-højttalere er eksploderet de seneste år, kan det stadig være irriterende at medbringe en til grillfest i parken. Placér i stedet din mobiltelefon (find billigste mobilabonnement her) i et tomt glas og lad det fungere som højttaler.

#2: Frosne jordbær er det perfekte substitut for isterninger

Jordbær er det perfekte symbol på sommerens sødme. Hvorfor ikke bruge dem i stedet for isterninger? Det er nemt, og de passer i de fleste drinks af mere eller mindre eksotisk art. Husk dog at fryse dem ned først — ellers er de en ringe erstatning for isterninger.

#3: Nedkøl drikkelse med frosne vandballoner

Vandballoner hører sommeren til. De har dog flere anvendelsesmuligheder end blot at gøre din modstander våd; frys dem ned og placér dem i en spand sammen med drikkelsen. Det er festligt og forfriskende på samme tid. Et stensikkert hit til enhver sommerfest.

#4: Giv bøfferne smag: Dup dine grillkul med rosmarin

Vil du give din bøf et ekstra pift, så prøv at ’duppe’ dem med rosmarin, efter der er kommet gang i dem. Det giver røgen en karakteristisk duft af rosmarin, der vil smitte af på bøfferne og give dem en fantastisk bismag af rosmarin og røg. Kan kun anbefales, hvis du er glad for rosmarin.

#5: Giv gæsterne hemmelige missioner

Hvis du mangler lidt sjov til din fest, så kan det være et sjovt indslag at give gæsterne hemmelige missioner, som de skal udføre i løbet af aftenen. Det kan eksempelvis være at spise af sidemandens tallerken, konstant tale om ét bestemt emne eller noget andet. Til sidst skal gæsterne gætte, hvem der har fået hvilke missioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *